Nou*: Revista Agero - Stuttgart

duminică, 28 martie 2010

Concursul « Timpul iubirii »

Concursul « Timpul iubirii »
Prima editie : Prieteni de suflet
28 martie – 13 mai 2010



Centrul de Training, Consultanta si Mediere (CTCM – proiectul Mediatorul cartii), Atelierele de creatie ale poetei Angela Baciu si editura Ascendent va invita la prima editie a concursului „Timpul iubirii”, cu tema Prieteni de suflet.

Versurile unui cantec interpretat de Beatles exprima foarte bine tematica, esenta si motorul concursului „Timpul iubirii”: „All you need is love... it’s easy” (N-ai nevoie decat de dragoste… E simplu.”)

De-a lungul vietii, ne intalnim in comunicare cu multe persoane, insa putine sunt cele care ne ating si sufletul. Avem o lista lunga de prieteni, dar una foarte scurta cu prieteni speciali, de suflet. Ce fericiti suntem cand atingerea iubirii ne inalta sufletul si spiritul! Stim atunci ca cineva acolo sus ne iubeste si ne simtim binecuvantati de Dumnezeu pentru persoanele si lucrurile pe care le avem in viata noastra.

Un prieten foarte drag si special, de suflet, mi-a spus ca atunci cand doua suflete se intalnesc si se ating in comunicare, in punctul lor de intersectie se naste o STEA. Ne intrebam atunci: De ce a vrut Dumnezeu sa ne atingem sufletele? Daca ne ascultam vocea interioara vom gasi raspunsul potrivit si astfel STEAUA isi gaseste numele intr-o comuniune ce extinde comunicarea, realizand conexiuni profunde la nivelul fiintei, echilibrandu-ne si armonizandu-ne plenar (mental, fizic, emotional si spiritual). O astfel de relatie este atat de rara, de aceea avem sentimentul ca traim MINUNEA in care suntem in totalitate noi insine si in contact totodata aici si acum cu celalalt.

Care este sensul iubirii? Sa dai nastere la ceva si sa muncesti ca sa faci acel ceva sa creasca. Sa crezi in tine, in celalalt, in puterea relatiei si energia sa creativa, sa-ti trezesti inima si sa o lasi sa calatoreasca pe calea iubirii constiente, cand viziunea comuna si practica includ calitati noi ce orienteaza cresterea spre a oferi si celor din jur inspiratie, bunatate, curaj, cunoastere, compasiune, intelepciune. Calea iubirii constiente se extinde astfel in cercuri tot mai mari, dand un sens vietii noastre, ajutandu-ne sa ne dezvoltam potentialul propriu si calitatile cele mai frumoase, contribuind totodata la dezvoltarea celorlalti.

Daca aveti unul sau mai multi prieteni speciali, pe care-i apreciati foarte mult si care, intr-un fel sau altul, v-au atins sufletul, va invitam sa participati la concursul „Timpul iubirii” pentru a ne impartasi cum anume intalnirea cu ei v-a marcat intr-un mod pozitiv si profund existenta. Daruiti-le mesajele dvs. de multumire si recunostinta pentru atingerea iubirii lor! Care ar fi acestea?


- Creatiile pot fi in versuri sau proza, trebuie sa fie originale si sa nu mai fi fost publicate in alta parte;

- Nu exista limita de varsta;

- Pentru a va inscrie in concurs, trebuie sa ne trimiteti minim o creatie;

- Fiecare participant, daca doreste, poate sa se inscrie in concurs cu mai multe creatii;

- Creatiile si datele de contact ale participantilor (nume si prenume, varsta, profesie, adresa de mail, telefon, adresa postala) se trimit pe adresa de mail concursurismile21@yahoo.com, in perioada 28 martie - 1 mai 2010.

- Rezultatele concursului vor fi anuntate in data de 13 mai 2010.


Lansam concursul „Timpul iubirii”, pe 28 martie 2010, de Sarbatoarea Sfanta a Floriilor, ce ne aminteste de intrarea Mantuitorului Isus Hristos in Ierusalim... eveniment mediator in calendarul crestin, care ne (re)invita sa ne coboram mintea in inima, cel mai lung pelerinaj al vietii noastre...

Impartasind aceeasi Iubire pentru Carte, premile concursului „Timpul iubirii” sunt oferite de sponsorii si partenerii nostri, a caror identitate o vom dezvalui pe parcurs.

Prima editie a concursului „Timpul iubirii” se desfasoara in perioada 28 martie (Duminica Floriilor) – 13 mai 2010 (Inaltarea Domnului), cu tema Prieteni de suflet. Partenerul acestei prime editii este editura Ascendent, care in martie 2010 a implinit 5 ani de existenta. La multi ani!

In aceasta prima etapa, creatiile premiate vor fi publicate pe blogul Mediatorul cartii (in curand si www.mediatorulcartii.ro) si pe site-ul editurii Ascendent. Premiantii vor primi pachete cu carti oferite de editura Ascendent si poeta Angela Baciu. Multe alte surprize legate de desfasurarea concursului si premiile oferite de alti sponsori si parteneri o sa vi le dezvaluim pe parcurs... Va asteptam cu drag alaturi de noi in aceasta calatorie!

Echipa de proiect

Concursul „Timpul iubirii”© CTCM – Mediatorul cartii, Atelierele de creatie ale poetei Angela Baciu si editura Ascendent.
© Programul educational SMILE 21 + (Strategii de Mediere pentru Inovatie si Leadership in Educatie)

Niciun comentariu:

GALERIE FOTO

GALERIE FOTO

















Concursul literar Nora Iuga

Mai multe informatii pe http://concursulnoraiuga.wordpress.com/

Mediatorul cartii este membru Reteaua literara

Mediatorul cartii este membru Reteaua literara
http://reteaualiterara.ning.com; poezie, proza, literatura, muzica, pictura, arta, cultura, evenimente, stiri

Parteneriat SMILE 21+

Parteneriat SMILE 21+
www.oxigencafe.ro

Biblioteca Municipala "Radu Rosetti" - Onesti, jud. Bacau

"Mediatorul nu este un intermediar de care avem nevoie, ci un pedagog care actioneaza din umbra." (Annie Cardinet)

Observator SMILE 21 +

Observator SMILE 21 +
BookTalks: dezbateri, intalniri cu scriitori. Un proiect Bookblog.ro

Schimb de Carti - un proiect Bookblog.ro

Citeşte mai mult - un proiect Humanitas si Vodafone

Campania "Scrie ca sa primesti... o carte"

Editura Sed Com Libris

Diverta: mereu ceva nou

Diverta: mereu ceva nou
Diverta nu vinde carti, ci ofera servicii.

Amor de carte

Recomandare SMILE 21+

Recomandare SMILE 21+
Ghid turistic online

Despre...


www.ozibuna.net